Solfrid Gavang Morleys artistside

Fra Bloggen

Solfrids Jul er en stor suksess

Singelen Marias guttebarn fra dette albumet ble utgitt før albumet, og har allerede blitt spilt over 30.000 ganger bare på Spotify. Dette er veldig bra, særlig med tanke på at vi egentlig hadde tenkt å aldri utgi denne. Innspillingen ble gjort i 2014, og vi var ikke fornøyde med den selv. (Vi utga Christmas Lullaby og Jesus Er Og Blir Min Glede I Stedet.) Men fordi jeg ikke rakk å spille inn en ny julesingel med Solfrid fordi hun døde like før vi skulle starte på den, måtte jeg utgi denne. Og da jeg hørte på den, skjønner jeg ikke hvorfor vi ikke utga den i 2014. Den ble jo kjempebra, ikke  med meg, men med Solfrid. Hun sang bare helt nydelig på den. Jeg tror det var pga teksten vi tvilte på den, for den kan til tider være noe banal, men det er jo den teksten som først ble utgitt på norsk, så da får det bare bli sånn. Uansett, jeg er stolt over at jeg var gift med en så talentfull dame som Solfrid var, og savnet er MEGET stort etter at hun gikk bort. Hvil i fred, min kjære engel! Vil elske deg for alltid, uansett! Du var mitt livs store kjærlighet! <3

Din for alltid, Robert!

Coverfoto og design: Imago design, Runa Aadalen https://www.imagodesign.no/

Have your say