Solfrid Gavang Morleys artistside

Fra Bloggen

Solfrids album fortsatt på gang

Solfrids 6. album er fortsatt under produksjon, og det vil bli ferdig så fort vi klarer. Vi er godt i gang med albumet, men det drøyer nok enda noen måneder før det kommer ut. Grunnen er at vi stadig blir mer kresne, og velger å bruke den tiden vi trenger fremfor å utgi noe vi ikke er fornøyde med. Vi prøver hele tiden å utgi et bedre album enn det forrige, derfor bruker vi den tiden vi trenger fremfor å masseprodusere musikk.

1 comment

  1. solgavang@gmail.com - 25. september 2018 00:56

    Solfrid Gavang døde brått og uventet 14. september 2018. Du er dypt savnet, og Norge har gått glipp av et stort sangtalent. Det siste albumet var nesten ferdig, og de sangene jeg har, vil bli utgitt posthumt så fort det blir ferdig.

    Svar

Have your say