Solfrid Gavang Morleys artistside

Fra Bloggen

Hvil i fred Solfrid! <3

Solfrid døde på Sykehuset Telemark den 14. september 2018. Hennes 6. album ble utgitt 11. november 2018. Det heter Solfrids Jul, og er en juleplate, som tittelen tilsier. Deretter kommer det et minnealbum i løpet av 2019, dette ble hennes siste utgivelse. Det er en del sanger som ikke ble helt ferdige på dette albumet, men jeg jobber med å fikse, klippe, lime for å få det bra nok til en utgivelse. Det kan komme samleplater også med andre opptak, hvis jeg finner ting på gamle kassetter, spolebånd etc, men i det store og det hele ønsker jeg kun å utgi musikk med Solfrid som holder en viss minimumskvalitet. Jeg er klar over at en del av de gamle innspillingene hennes ikke holder den samme kvaliteten som hun hadde på slutten, men det viser jo at hun stadig ble bedre. Det var trist at hun døde så alt for ung, hun burde jo ha levd i minst 30 år til…

Hvil i fred kjære Solfrid!

Elsker deg for alltid!

Din Robert

Robert Alan Morley og Solfrid Gavang Morley vinteren 2015/2016 i Skien. Ekte kjærlighet! <3 <3 <3 <3

Have your say