Solfrid Gavang Morleys artistside

Fra Bloggen

Kjempesuksess for Solfrid!

Solfrid sang en låt på boklanseringen til Paal Andre Winnæs Grinderud i Bragernes Kirke den 7. september 2017. Det ble en KJEMPESUKSESS og stående applaus og jubel i en fullsatt Kirke. Solfrid vil takke Paal Andre for at hun fikk æren av å være med på dette, og hun gleder seg til neste konsert allerede. Når og hvor dette blir, vites ikke for øyeblikket, men Solfrid tar imot nye utfordringer med glede! Dette ga mersmak, og hun er utrolig takknemelig for at hun fikk lov til å bidra med en sang på boklanseringen. Paal Andre ble velfortjent slått til ridder av ST. Halvardsordenen under tilstelningen. Solfrid og jeg er så utrolig glade for at Paal Andre inkluderer henne i sine planer. TUSEN TAKK Paal Andre!

Robert Alan Morley, stolt ektemann! <3

Have your say