Solfrid Gavang Morleys artistside

Fra Bloggen

Nytt album på gang!

Jeg holder på med mitt 6. album, som kommer ut i 2017. Vet ennå ikke hva det skal inneholde, men det blir ikke et temaalbum denne gangen. Har begynt med en del sanger, og det blir annerledes enn det forrige albumet mitt, «Veien Til Himmelen», som var en ren salmeplate. Det nye albumet blir mer variert, uten at jeg helt vet alle sangene det kommer til å inneholde. Men før det, kommer det sikkert et par, tre singler.

1 comment

  1. solgavang@gmail.com - 9. september 2017 05:14

    Det ble en stor suksess med konserten for Paal Andre Grinderud i forbindelse med hans boklansering i Bragernes Kirke i Drammen 7. september 2017. Se videoen via youtube, eller klikk på lenken under fanekortet video her på siden min.

    Svar

Have your say